Mobility as a service (maas)

Wist je dat een (bedrijfs)wagen meer dan 90% van zijn tijd stilstaat? Wij vinden dit zonde van het materiaal, het kapitaal en de ruimte die de wagen inneemt. Daarom bouwen wij gebruiksvriendelijke en herbruikbare soft- en hardware die het gemakkelijker maakt om de eigen wagen(parken) te boeken, te beheren en efficiënter in te zetten.

Autodeeloplossingen voor:

Bouwprojecten &
real estate

Parking quota vormt een beperking op de mogelijkheden binnen jouw project. Extra parking voorzien voor een tweede wagen en de hieraan verbonden kosten vertragen de verkoopbeslissing en mogelijkheden van potentiële klanten. Een buurtauto integreren in de bouwplannen biedt dan ook vele voordelen.

Bedrijven &
co-working spaces

De meeste bedrijfswagens staan meer dan 90% van de tijd stil, niks te doen op een parking. Dit is natuurlijk jammer. Bij Tapazz bieden wij hiervoor oplossingen aan waarmee bedrijven hun mobiliteit en het gebruik van hun wagens kunnen optimaliseren: Een gesloten groep autodelen op maat van het bedrijf of co-working space.

Steden &
gemeenten

Steden en gemeenten willen tegenwoordig meer inzetten op duurzame mobiliteit. De files worden steeds langer en de parkeerplaatsen worden zeldzamer. Om zelf het goede voorbeeld te geven, delen ze onderling hun bedrijfswagens of met de burgers. Ook voor de toeristische sector biedt dit veel voordelen.

Staat jouw sector hier niet tussen?

Geen nood, wij houden van een uitdaging!
Wil je iets delen en zoek je hiervoor een geschikte partner om de soft- en hardware te voorzien?
Neem dan zeker contact op!

Een woordje van onze klanten

“Dankzij de software oplossing van Tapazz kunnen alle bewoners van ons woonproject een auto delen. Dat betekent meer budget voor veel jonge gezinnen omdat ze geen tweede auto meer nodig hebben en de woonomgeving is aantrekkelijker en groener ingericht.”

OHASE (WOONPROJECT)

Alexander

“De Corda Incubator is nu extra aantrekkelijk voor jonge startende bedrijven. Dankzij de app van Tapazz kunnen we onze medewerkers 24 op 7 mobiliteit geven.”

CORDA INCUBATOR

Linda

“Minder auto’s en meer mobiliteit in onze stad door het delen van elektrische wagens tussen al onze inwoners. Met de software van Tapazz kunnen onze inwoners via hun smartphone snel en veilig een wagen boeken en kunnen wij de stad groen houden.”

SINT TRUIDEN

Johan

Wat kan onze applicatie?

Benieuwd naar de features van onze applicatie? Bekijk ze hieronder:

Bookingsflow

De software neemt alle administratieve rompslomp op zich. Van het registreren van de boeking door de gebruiker tot tot de betaling er van.

Snel & Veilig

Het maken van een boeking kan snel en veilig gebeuren door het gebruik van de vingerafdruk of gezichtsherkenning, zo weten wij dat jij het bent.

Openen & sluiten

De sleutels van vandaag op één plaats. Het openen en sluiten gaat voortaan via je mobiele telefoon dus nooit meer zoeken naar de juiste sleutel.

Betalingen

Tijdens het registreren koppel je een betaalkaart aan je account. Op het einde van de maand wordt het totaalbedrag van de boekigen afgeschreven.

Samenwerken?

We bekijken graag hoe we ook voor jullie een autodeeloplossing kunnen uitwerken
en hoe we elkaar kunnen versterken.