Autodelen voor bouwprojecten & vastgoed

Integreer een buurtauto in je bouwplannen. Onze soft-en hardware neemt alle administratieve en praktische zaken uit handen.

Waarom een buurtauto integreren?

Snellere verkoop

Een appartement waar “Mobility as a Service” onderdeel is van het gebouw maakt het voor het gezin makkelijker om in de mobiliteitsbehoeften te voorzien. Zo hoeven ze geen (tweede) wagen of parking aan te kopen. Dit maakt het dan weer gemakkelijker om de lening rond te krijgen en financiële ademruimte te creëren.

Mooiere projecten

Door autodelen te integreren in een woonproject zul je minder parkeerplaatsen moeten voorzien, wat ervoor zorgt dat je meer ruimte hebt voor groene zones of een andere invulling. Dit levert niet alleen mooie projecten op, maar het bevordert ook de levenskwaliteit van je bewoners.

Meer omzet

Naast betere verkoopcijfers, zul je bij integratie van onze autodeeloplossingen in meer en meer steden en gemeenten flexibeler parking quota krijgen. Hierdoor kan je bij de bouw opteren voor minder parkings en meer appartementen per project. Op deze manier kun je ook je prijs per vierkante meter verder optimaliseren.

Wat kan onze applicatie?

Benieuwd naar de features van onze applicatie? Bekijk ze hieronder:

Bookingsflow

De software neemt alle administratieve rompslomp op zich. Van het registreren van de boeking door de gebruiker tot tot de betaling er van.

Snel & veilig

Het maken van een boeking kan snel en veilig gebeuren door het gebruik van de vingerafdruk of gezichtsherkenning, zo weten wij dat jij het bent.

Openen & sluiten

De sleutels van vandaag op één plaats. Het openen en sluiten gaat voortaan via je mobiele telefoon dus nooit meer zoeken naar de juiste sleutel.

Betalingen

Tijdens het registreren koppel je een betaalkaart aan je account. Op het einde van de maand wordt het totaalbedrag van de boekigen afgeschreven.

Maak een rijdend reclamepaneel van je deelauto

Voorzie de wagen van een logo en eventueel een leuke print, zodat deze opvalt tussen de andere wagens. Op deze manier creëer je ook nog eens naambekendheid.

oHase ging je al voor…

“Dankzij de software oplossing van Tapazz kunnen alle bewoners van ons woonproject een auto delen. Dat betekent meer budget voor veel jonge gezinnen omdat ze geen tweede auto meer nodig hebben en de woonomgeving is aantrekkelijker en groener ingericht.”

OHASE (WOONPROJECT)
Alexander

Samenwerken?

We bekijken graag hoe we ook voor jullie een autodeeloplossing kunnen uitwerken en hoe we elkaar kunnen versterken.

Contacteer ons

Contact@tapazz.com
Zwijnaardsesteenweg 219
9000 Gent
België