Autodelen voor steden & gemeenten

Deel het wagenpark met je collega’s, bewoners of toeristen. Onze soft-en hardware neemt alle administratieve en praktische zaken uit handen.

Waarom autodelen?

Duurzaam

Als stad of gemeente moet je het goede voorbeeld geven, zodat de bewoners jouw voorbeeld kunnen volgen.

Extra troef

Een deelauto is een extra troef. Dit kan voor een jong gezin de doorslaggevende factor zijn om met trots over jouw stad of gemeente te praten.

Wat kan onze applicatie?

Benieuwd naar de features van onze applicatie? Bekijk ze hieronder:

Bookingsflow

De software neemt alle administratieve rompslomp op zich. Van het registreren van de boeking door de gebruiker tot tot de betaling er van.

Snel & Veilig

Het maken van een boeking kan snel en veilig gebeuren door het gebruik van de vingerafdruk of gezichtsherkenning, zo weten wij dat jij het bent.

Openen & Sluiten

De sleutels van vandaag op één plaats. Het openen en sluiten gaat voortaan via je mobiele telefoon dus nooit meer zoeken naar de juiste sleutel.

Bookingsflow

Tijdens het registreren koppel je een betaalkaart aan je account. Op het einde van de maand wordt het totaalbedrag van de boekigen afgeschreven.

autodelen-sint-truiden

Maak een rijdend marketingmiddel van je deelwagen

Voorzie de wagen van een logo en eventueel een leuke print, zodat deze opvalt tussen de andere wagens. Op deze manier creëer je ook nog eens naambekendheid.

Sint-Truiden ging je al voor…

“Minder auto’s en meer mobiliteit in onze stad door het delen van elektrische wagens tussen al onze inwoners. Met de software van Tapazz kunnen onze inwoners via hun smartphone snel en veilig een wagen boeken en kunnen wij de stad groen houden.”

SINT TRUIDEN

 

Johan

Samenwerken?

We bekijken graag hoe we ook voor jullie een autodeeloplossing kunnen uitwerken en
hoe we elkaar kunnen versterken.