Autodelen voor bedrijven en co-workings

Deel je wagenpark met je collega’s. Onze soft-en hardware neemt alle administratieve en praktische zaken uit handen.

Waarom zakelijk autodelen?

Wist je dat de meeste bedrijfswagens meer dan 90% van zijn tijd stilstaan? Wij vinden dit zonde van het materiaal, het kapitaal en de ruimte die de wagen inneemt. Daarom bouwen wij gebruiksvriendelijke en herbruikbare soft- en hardware die het gemakkelijker maakt om de eigen wagen(parken) te boeken, te beheren en efficiënter in te zetten.

Wat kan onze applicatie?

Benieuwd naar de features van onze applicatie? Bekijk ze hieronder:

Bookingsflow

De software neemt alle administratieve rompslomp op zich. Van het registreren van de boeking door de gebruiker tot tot de betaling er van.

Snel & Veilig

Het maken van een boeking kan snel en veilig gebeuren door het gebruik van de vingerafdruk of gezichtsherkenning, zo weten wij dat jij het bent.

Openen & Sluiten

De sleutels van vandaag op één plaats. Het openen en sluiten gaat voortaan via je mobiele telefoon dus nooit meer zoeken naar de juiste sleutel.

Betalingen

Tijdens het registreren koppel je een betaalkaart aan je account. Op het einde van de maand wordt het totaalbedrag van de boekigen afgeschreven.

autodelen-corda-campus

Maak een rijdend reclamepaneel van je deelauto

Voorzie de wagen van een logo en eventueel een leuke print, zodat deze opvalt tussen de andere wagens. Op deze manier creëer je ook nog eens naambekendheid.

Corda Incubator ging je al voor…

“De Corda Incubator is nu extra aantrekkelijk voor jonge startende bedrijven. Dankzij de app van Tapazz kunnen we onze medewerkers 24 op 7 mobiliteit geven.”

CORDA INCUBATOR

 

Linda

Samenwerken?

We bekijken graag hoe we ook voor jullie een autodeeloplossing kunnen uitwerken en
hoe we elkaar kunnen versterken.